Dat gaat meestal om wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woonruimten. Wij verzorgen al uw schilder- en behangwerk voor uw gehele woning of pand, maar nemen ook deelopdrachten aan.

Van keuken tot trappenhuis, van woonkamer tot zolderruimte. Voor wandafwerkingen kunt u kiezen uit muurverven,behangglasweefsel en andere decoratieve afwerkingen.

Bij het schilderen van ramen en kozijnen wordt er natuurlijk op het visuele effect. Maar wist u dat problemen aan de buitenzijde (afbladderen, houtrot) veelal ook te maken hebben met het schilderwerk aan de binnenzijde? Wij letten daarop!

WANDAFWERKING

Talloos zijn de mogelijkheden op het gebied van wand- en plafondafwerking. Van een 'simpel' behangetje tot aan de meest exclusieve wandafwerking.

 • Behang
  Wij hebben ruime ervaring in het plakken van alle soorten behang.
  Wij kunnen u een ruime keuzemogelijkheid bieden voor zowel papier als (schuim) vinylbehang.
 • Glasweefsel
  ......doet wonderen op (lelijke) wanden doordat het een opvullend en scheuroverbruggend karakter heeft.
  Daarnaast is het stoot/krasvast en uitstekend reinigbaar, dus uitermate geschikt voor wanden die het zwaar te verduren hebben. Glasweefsel is verkrijgbaar in zeer veel verschillende structuren en af te werken met alle soorten muurverven in iedere gewenste kleur.
 • Decoratieveafwerkingen
  Steeds vaker wordt een decoratieve techniek gebruikt om een extra dimensie aan het interieur toe te voegen.
  Van meerkleuren muurverf tot een parelmoer-design,de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.
  De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer toe gaan leggen op deze technieken. Alle decoratieve technieken zijn in 2 hoofdgroepen onder te verdelen, nl. de handmatige en verspuitbare produkten.
  Om u een eerste indruk te geven kunnen wij van een aantal technieken wat voorbeelden laten zien. Voor een gedetailleerd en persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen.