kalkverf 'betonlook effect'

Decoratieve technieken aanbrengen op bijvoorbeeld een wand is een nieuwe manier om de ruimte een andere uitstraling te geven. Ook dit kunnen wij aanbieden, zodat die ‘ene wand’ toch wat unieker wordt! Maar voor welke techniek kies ik? Daarin kunnen wij u adviseren.
Wij komen de ruimte bezichtigen en bekijken samen met u welke techniek het best tot zijn recht komt in de ruimte. De aanvraag om de wanden te voorzien van kalkverf wordt steeds groter. Kalkverf wordt vervaardigd uit water en kalk. En is daarom 100% natuurlijk. Daarnaast geeft kalkverf een prachtig mat effect.

Daarbij heeft kalkverf een vocht regulerende en schimmelwerende werking. Vocht in de muren kan door gebruik van kalkverf gemakkelijker weg. Ook is de verf brandvertragend.

Wat tegenwoordig ook veel wordt toegepast is de ruimte een beton/marmer look geven. Dit is een decoratieve pleister dat door middel van een spaan aangebracht wordt. Dit wordt in meerdere bewerkingen aangebracht en dit geeft een warme en sfeervolle uitstraling.
De decoratieve pleister heeft als voordeel dat het waterafstotend is. Deze techniek komt daarom veel voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet. Een uitermate goede vervanger dus voor de badkamer of toilet tegel!